Heaven, I´m in heaven...

 

Ranskalainen 44-vuotias Trousselier tunnettiin alunperin puisten lelujen valmistajana, mutta siitä tuli ajan myötä Euroopan markkinajohtaja lasten soitto- ja lelurasioiden valmistajana. Lelujen imagossa yhdistyy ranskalainen laatu ja design. Niiden ansiosta sarja on tehnyt yhteistyötä myös parhaiden muoti- ja luksusmerkkien kanssa, ja valmistanut leluja mm. Diorille, Hermèsille, Lacostelle, Libertylle sekä Colettelle. Ranskalainen laatu ja tyylikäs design ovatkin vahva osa Trousselieria.

Trousselier tunnetaan muun muassa Magic Lantern-yövalosta. Japanilaiseen traditioon pohjautuva tuote onkin täysin uniikki. Lampun lämpö saa lampussa olevan kauniin kuvan liikkumaan. Lampun rauhoittava tunnelma auttaa helpottaamaan kaikenikäisten lasten nukahtamista.

Myös Trousselierin ikioma hahmo Angel Bunny (pupuenkeli) on useiden lasten ja vanhempien rakastama.

Trousselier myyntipisteinä ovat maailman parhaat myymälät, muun muassa Pariisin Printemps, Le Bon Marché, Colette, Joue Club, Aubert, Fnac, sekä muut laadukkaat tavaratalot sekä korkeatasoiset putiikit muualla Euroopassa ja Aasiassa. Suomessa tuotteita myyvät mm. Ombrellino ja Zicco Helsingissä, Porvoon Pikku D sekä Lapsille.com, oman verkkokauppamme lisäksi. 

Trousselierin tuotteet myydään kauniissa vaaleansinisissa pakkauksissa.

 

 

Upea Trousselier-tuotemaailma "Bar à Doudou" - unilelubaari Natalys -putiikissa, Val d´Europe ostoskeskuksessa.