ranskalainen vulli on vuonna 1946 toimintansa aloittanut lastentarvikkeiden ja -lelujen
valmistaja, joka on tunnettu muun muassa luonnonkumin ja muovin erityisistä
muokkaamisprosesseista. ylpeydenaihe on myös se, että noin 60% yrityksen tuotannosta valmistuu
tänäkin päivänä yrityksen omassa tehtaassa ranskan rumillyssa, haute savoien maakunnassa.

vullin kuuluisn tuote, 1961 pariisissa syntynyt sophie the giraffe -purulelu on ainoa yli 50 uotta myynnissä pysynyt vauvojen aisteja aktivoiva purulelu. sophieta myytiin viime vuonna ranskassa lähes vastasyntyneitä vastaava määrä, noin 800 000 kappaletta. sophie voitti amerikkalaisen lelualan kattojärjestön ASTRA:n best toys for kids 2009 palkinnon 0-12 kuukautisten sarjassa. sophie on ilmiö, josta kirjoitetaan sanomalehtiä myöten.

ekologisuus ja luonnon kunnioittaminen ovat vullille tärkeitä teemoja. se näkyy sophien ohella klorofil-lelulinjassa. klorofil-lelut, muun muassa taikapuu, ovat opettaneet lapsille yli 25 vuotta luonnon ja perheen tärkeydestä, vaihtoehtoisista energianlähteistä ja planeettamme suojelemisesta.

suomessa sophie the giraffesta on lyhyessä ajassa tullut vauvojen ja vanhempien suosikkilelu.
lapset rakastavat vullin tuotteita, joita myydään yli 45:ssä maassa.
 

sophie the giraffe - born in paris in 1961. alkuperäinen ja 100% luonnollinen vauvojen lelu.

 

miksi halusimme valikoimaamme juuri vullin?

"hämmästyimme hankkiessamme esikoisellemme hoitotarvikkeita ja leluja. tyylikkäitä ja korkealaatuisia, silti lapsenomaisen iloisia ratkaisuja oli tarjolla yllättävän vähän.

vullin leluissa ja lastentarvikkeissa on viehättävää kepeyttä ja iloisuutta, mikä yhdistyy ranskalaiseen laatuun ja tyyliin, joka kelpaa vanhemmillekin. vullin tarvikkeet ovat arvostettuja ja maailmankuuluja myös niiden oivaltavien ominaisuuksiensa vuoksi.

vullin tähti, sophie the giraffe, on maailman suloisin - ja toimivin - vauvojen lelu. Kun esikoisemme sai sophien käteensä, hän kiintyi siihen todella nopeasti. luonnonkumin pehmeys ja joustavuus tuntuvat ihanalle suussa, sophien kiva vinkaisu ja pieneen käteen sopivat muodot riittänevät selittämään, miksi yli 50 miljoonaa lasta ympäri maailman on jo rakastunut ranskalaiseen klassikkoleluun. nyös meidän poikamme."

tutustu tuotteisiin vullin suomalaisilla kotisivuilla

www.sophiethegiraffe.fi