amerikkalainen lifefactory suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia tuotteita, joiden avulla jokainen voi helposti elää terveellisesti ja ympäristötietoisesti. valikoimassa on myrkyttömiä lasisia tuttipulloja vauvoille, nokkamukipulloja taaperoille sekä juomapulloja niin urheilukassiin kuin kylmien ja kuumien juomien nauttimiseen kotona, töissä ja ulkona.

sarja sai alkunsa 2007, kun pediatric feeding specialist pam marcus sekä palkittu holistiseen suunnitteluun erikoistunut integrative designer daren joy yhdistivät voimansa.

miten lifefactory poikkeaa muista sarjoista?
lifefactoryn tuotteissa yhdistyy moderni design, ympäristöystävällisyys sekä ainutlaatuiset käyttöominaisuudet.
lasiset tuttipullot, juomapullot sekä silikoniset purulelut ovat turvallisia eivätkä ne sisällä terveydelleesi haitallisia kemikaaleja kuten bisfenoli A:ta, ftalaatteja tai PVC:tä.

lifefactoryn tuotteita myydään lukuisissa myyntipisteessä ympäri maailman lastentarvikemyymälöistä modernin taiteen museoihin.

pullojen osat valmistetaan yhdysvalloissa ja ranskassa. lifefactoryn tuotteet kootaan yhdysvalloissa.

big small companylla on yksinoikeus sarjan tuotteisiin suomen lisäksi skandinaviassa.

www.lifefactory.com

 

lasin edut vs. muovi tai metallipullot 

  • lasipullosta juoma maistuu puhtaalle, aidolle  - siihen ei liukene muovin tai metallin makua
  • terveellisin vaihtoehto, lasista ei liukene mitään haitallisia aineita, se ei muodosta ilman tai veden kanssa ruostetta tai muuta kyseenalaista eikä niissä ole haitallisia pinnoitteita
  • lasipullo puhdistuu täysin, sen voi pestä käsin tai pesukoneessa
  • lasipulloon ei tule ei tule ajan myötä naarmuja, joihin epäpuhtaudet voivat pesiytyä
  • lasipullosta näet hyvin juomapullon sisällön
  • laadukas lasipullo kestää kauan, se on pitkäikäinen hankinta
  • lasipullo ei polta kädessä yhtä paljon, silikonisuoja eristää hiukan
tuotteiden suunnitteiljat daren joy ja pam marcus

 

p.s. lifefactoryn lasisten juomapullojen ainoa huono puoli on se, että kotiväki tuppaa nyysimään muiden hankkimat pullot. .

p.s. 2. rikkoontuvatko ne? lasi on aina lasia, laadukaskin. yksi juomapullomme tippui täytenä betonin ja metallisen jalkaritilän päälle. korkkiin tuli lommo ja silikonihuppuun vekki, mutta pullo kesti ja on edelleen käytössä. toinen tarina kertoo pullosta, joka tippui ilman korkkia lattialle ja meni säpäleiksi.

p.s.3. suuren suunsa ansiosta lifefactoryn pullot puhdistuvat täydellisesti, sillä missään ei ole kulmauksia, joihin pöpöt voisivat piiloutua.

pidä hyvää huolta itsestäsi - ja pullostasi.