deglingos-lehdistötilaisuus pidettiin 15.3.2011 hotelli havenissa helsingissä.
paikalla oli globe trotoysin toimitusjohtaja laurent manceron, joka kertoi sarjan synnystä ja tuotteista. deglingosit ovat yksilöitä, niissä on luonnetta. lukuisat yksityiskohdat kertovat viestiä ainutlaatuisuudesta.

superzeros -kavereillä on jokaisella plussat ja miinuksensa, aivan kuin sinulla ja minulla. se tekee meistä ja niistä kiehtovia.

big small company maahantuo deglingosia ja ze superzerosia yksinoikeudella suomeen, ruotsiin ja eestiin.

Deglingos lehdistötilaisuus 15.3.2011 Hotel Havenissa. Deglingos ja Ze SuperZeros lelut esiteltiin ensimmäistä kertaa suomalaiselle lehdistölle. Deglingosissa on valinnan varaa. Tuotteita ostavat 0-99 -vuotiaat. Pehmot ovat pestäviä, joten niiden kanssa voi elää hauskaa elämää.
SuperZeros hahmot ihastuttivat paitsi ulkonäkönsä myös niiden hurmaavan sanomansa vuoksi. Kaikissa meissä on plussat ja miinukset, se tekee elämästä mielenkiintoista, ja meistä kaikista SuperZeros:ia.Globe Trotoysin toimitusjohtaja, sarjojen perustaja Laurent Manceron kertoi hilpeistä hahmoista. Deglingoseja myydään Ranskassa ja Amerikassa yli 500 myymälässä. Niitä hankitaan, sillä lapsille halutaan antaa yksilöllisempiä leluja, jotka muistuttavat, että jokainen saa ja tulee olla oma itsensä. Kuunteluoppilaat Ratos-macho rotta sekä Bogos, joukon gigolo. Jokainen sai valita mieleisenä Original -pehmon sekä Mini-avaimenperän mukaansa.
Klikkaa kuvaa nähdäksesi siitä suurennoksen.

DEGLINGOS VIDEOITA

Kurkista hauska Deglingos-animaatio YouTubessa tästä.

Deglingos-piirustuskilpailu pidettiin Nantesissa, Ranskassa 2010.. Katso video YouTubessa tästä.
Kilpailu pidetään Helsingissä la 13.8.2011 Lasipalatsin aukiolla.